WINKELCENTRUM STEIN

Voor alle dagelijkse boodschappen en veel meer!
Bekijk alle shopsWinkel op Afspraak + Click & Collect
40 WINKELS | GRATIS PARKEREN

Overdekt winkelen!

Veelzijdig en overdekt shoppen? Dat doe je natuurlijk in Winkelcentrum Stein! Laat je verleiden door meer dan 40 winkels en restaurants. Combineer funshoppen met het doen van de dagelijkse boodschappen of het bezoeken van een van onze horecagelegenheden. Parkeer gemakkelijk je auto gratis op de grote parkeerplaatsen. Zien we je snel?

mooi aanbod

Of je nu komt voor de dagelijkse boodschappen of voor een bezoek aan je favoriete boetiek of speciaalzaak. Bij Winkelcentrum Stein slaag je altijd. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in de grote supermarkten en in een van de vele speciaalzaken voor vlees, brood, kaas, drank, chocolade of bloemen. Ook voor je persoonlijke verzorging is dit het adres in Stein. Van nagelstudio tot kapsalon en van fysiotherapeut tot sportschool. Natuurlijk kun je tussendoor of na afloop genieten van de lekkerste broodjes of uitgebreide maaltijden. 

Klik hier voor alle winkels >

faciliteiten

Het winkelcentrum beschikt over twee geldautomaten; naast Anytime Fitness en op de hoek tegenover de apotheek. Wij beschikken over een openbaar toilet, dat gelegen is in Bakkerij Paulissen. Er is een ruime gratis parkeerplaats. Let op: aan de rand van het winkelcentrum is een blauwe zone. Hier mag je maar maximaal 1 uur parkeren.

 

bereikbaarheid

Winkelcentrum Stein is gemakkelijk met de auto te bereiken. De winkeliers laten je graag gratis parkeren op een van de 500 beschikbare plekken. Kom je liever met de bus, dan is het fijn om te weten dat de bushaltes vlakbij de hoofdingang liggen.

klik voor meer info >

CORONA

Corona houdt ons land in zijn greep. Winkelen zoals je gewend bent, is nu even niet mogelijk. Een flink aantal winkels is gesloten, maar in de meeste gevallen kun je wel lokaal online winkelen. De winkeliers bezorgen je aankoop veelal thuis. 

EVENTS

Je kunt je vast wel voorstellen dat wij allerlei events en activiteiten voor je op stapel hadden staan. Helaas is dat nu voorlopig nog niet mogelijk. Zodra het weer kan, pakken we groots uit. Nog even geduld aub. 

openingstijden

maandag

maandag: 10.00 – 18.00

dinsdag

dinsdag:  09.00 – 18.00

woensdag

woensdag: 09.00 – 18.00

donderdag

donderdag: 09.00 – 20.00

vrijdag

vrijdag: 09.00 – 18.00

zaterdag

zaterdag: 09.00 – 17.00

zondag

zondag: enkele winkels geopend

Contact

adres

Raadhuisplein 41
6171 JC Stein

KvK

40186797

Centrummanager

Harold Habets
harold@winkelcentrumstein.nl