INNOFRUIT, MINDER SUIKER, MEER FRUIT!

Innofruit is specialist in de teelt en verwerking van fruit. Op onze eigen kwekerij in Zuid-Limburg telen we o.a. overheerlijke bramen, rode bessen en kiwibessen. 

BEZOEK DE WEBSHOPBEKIJK ONZE PAKKETTEN

2 X ZOVEEL FRUIT, DUBBEL ZO LEKKER

Eigen teelt

Wij maken van eigen en lokale teelt diverse producten, zoals, fruitvullingen, fruitchutney en fruitmosterd. Door de strenge selectie en snelle verwerking van ons fruit kunnen we het gebruik van suiker tot een minimum beperken.

Halffabrikaat

Onze producten zijn zeer geschikt voor bedrijfscateraars, schoolkantines, ijsbereiders, pannenkoekenhuizen, bakkerijen en restaurants. Deze producten sluiten aan op een gezonde levensstijl.

bramenmosterd

Deze fruitmosterd heeft het beste van fruit en mosterd! Volle bramensmaak met een milde mosterdsmaak. Lekker bij kaas en vleesplankjes. Een lepel door een warme saus geeft je saus een verrukkelijke twist.

Verkrijgbaar in handzame emmers van 1000 gram en emmers van 2500 gram.

 

chutney appel-pruimen

Deze chutney heeft een ambachtelijk karakter door de grove snit van de appel en pruimen. Heerlijk bij kaas en vleesplankjes. Ook lekker bij stamppotten en ovenschotels. Verkrijgbaar in handzame emmers van 1000 gram en emmers van 2500 gram.

 

aardbeien-mosterd

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Convenience

Convenience produkten van hoge kwaliteit bieden een oplossing voor het tekort aan bekwaam keukenpersoneel

Overrijp fruit

Wij kunnen ons fruit overrijp plukken omdat het rechtstreeks de ketel in gaat. Dat scheelt kilo’s suiker!

fruitvulling

Fruitvulling in 5 soorten verkrijgbaar in emmers van 2.500 gram (per stuk verkrijgbaar) en in garantiezegelcups van 350 gram (per 21 stuks in een krat).

De fruitvullingen zijn bakvast ontwikkeld. Daardoor zijn ze koud en warm te gebruiken. Koud hebben ze dezelfde consistentie als jam en daardoor perfect inzetbaar op het ontbijtbuffet. Op brood of door de yoghurt.

Licht verwarmd wordt de fruitvulling iets dunner en dus te gebruiken als fruitsaus over ijs, pannekoek of wafel.

Als de fruitvulling op een vlaai of andere patisserie in de oven wordt gebakken bindt de vulling verder door. Er ontstaat een snijbare fruitvulling.

Aardbei-Rabarber

De combinatie van rijpe aardbei met rabarber is zo verrukkelijk! De fruitvullingen hebben allemaal de perfecte textuur om te dienen als jam. Daarnaast is deze uitermate geschikt voor desserts en verfijnde patisserie. Verkrijgbaar in handzame emmer van 2500 gram.

Kersen

Uw kersenvlaai of warme wafel zal nooit meer hetzelfde smaken, uw klanten komen gegarandeerd terug! Ontdek zelf deze heerlijke kersen fruitvulling! Verkrijgbaar in handzame emmer van 2500 gram.

Bosvruchten

Heerlijk voor een zomers toetje, ijsje of gewoon in de yoghurt. Ook een bosvruchtentaart wordt onweerstaanbaar lekker met deze fruitvulling! Verkrijgbaar in handzame emmer van 2500 gram.

Aardbei

Voor deze fruitvulling gebruiken we slechts enkele aardbei-rassen die wij geschikt vinden. De smaak en geur is 100% aardbei. Overheerlijk als jam en bijvoorbeeld bij pannenkoeken of wafels. Verkrijgbaar in handzame emmer van 2500 gram.

Appel-rozijn

Uw appel-kruimeltaart of appelflap wordt zo lekker dat uw klanten hun vingers erbij aflikken! Ook heerlijk voor in een dessert! Verkrijgbaar in handzame emmer van 2500 gram.

fruitchutney

Appel-pruimen chutney is verkrijgbaar in emmers van 1.000 gram (per stuk verkrijgbaar) en in garantiezegelcups van 200 gram (per 36 stuks in een krat).

Appel-Pruimen

Deze chutney heeft een ambachtelijk karakter door de grove snit van de appel en pruimen. Heerlijk bij kaas en vleesplankjes. Ook lekker bij stamppotten en ovenschotels. Verkrijgbaar in handzame emmers van 1000 gram en emmers van 2500 gram.

fruitmosterd

Fruitmosterd is er in 2 overheerlijke smaken. Verkrijgbaar in emmers van 1.000 gram (per stuk verkrijgbaar) en in garantiezegelcups van 200 gram (per 36 stuks in een krat).

Bramen

Aardbeien

Deze fruitmosterd heeft het beste van fruit en mosterd! Volle bramensmaak met een milde mosterdsmaak. Lekker bij kaas en vleesplankjes. Een lepel door een warme saus geeft je saus een verrukkelijke twist.

LUXE CADEAUVERPAKKINGEN

Apostelhoeve, Dornfelder Thorn, Innofruit Bramenmosterd of Appel-pruimenchutney, Mestreechter Steerkes, Blance Dael gebrande noten…

We hebben een aantal luxe geschenkverpakkingen voor u samengesteld.

ALLES BEGINT MET ONTBIJT

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag…. dat hebben we serieus genomen. We hebben een aantal complete ontbijtjes voor u samengesteld. U kunt kiezen uit 3 pakketten. ‘Doer de Weeks’, ‘Soondigs’ of “Wie unne Keuning’.

‘Doer de Weeks’ €9,95: flesje jus d’orange, 2 afbakbroodjes Talent, gedroogde hamreepjes Pinckaers, 1 gekookt Mergellandei, jong belegenkaas Zuivelboerderij Mergelland, 2 roombotercupjes, aardbeienfruitvulling Innofruit, 1 stuk fruit Vers van Mertz, theepakketje Vers van Mertz. 

‘Soondigs’ €16,50: flesje jus d’orange, 2 afbakbroodjes Talent, krentenbol, gedroogde hamreepjes Pinckaers, 1 gekookt Mergellandei, jong belegenkaas Zuivelboerderij Mergelland, 2 roombotercupjes, aardbeienfruitvulling Innofruit, 2 stuks fruit Vers van Mertz, theepakketje Vers van Mertz, Trostomaatjes Vers van Mertz.

‘Wie unne Keuning” €24,50: flesje jus d’orange, 2 afbakbroodjes Talent, Croissant, krentenbol, gedroogde hamreepjes Pinckaers, 1 gekookt Mergellandei, jong belegenkaas Zuivelboerderij Mergelland, 2 roombotercupjes, aardbeienfruitvulling Innofruit, 2 stuks fruit Vers van Mertz, theepakketje Vers van Mertz, Trostomaatjes Vers van Mertz. 1 Piccolo flesje mousserende wijn, Chocolade tractatie Rousseau/Blanche Dael.

Alle ontbijtarrangementen zijn op alle dagen van de week te bestellen. Minimaal 10 pakketten per bestelling. 

over ons

Innofruit is een initiatief van Gerard Mertz en Gaston Curfs, opgericht in juli 2014. Gerard Mertz is kleinfruitteler  van o.a. rode bessen, bramen en kiwibessen. Mertz Kleinfruit is gevestigd in Sint-Geertruid, Zuid-Limburg.

Gaston Curfs is culinair dienstverlener in de foodservice. Culinaire zaken by Gaston Curfs heeft een werkgebied dat de hele Benelux beslaat. Hij staat voor het ondersteunen/begeleiden van mensen in de foodservice bij productontwikkeling en productpresentaties.

Duurzaamheid is een grote drijfveer geweest voor de beide heren om de handen in elkaar te slaan en hun kennis samen te bundelen. Tijdens de teelt van het kleinfruit is er een percentage van de oogst dat niet de kwalificatie 1e keuze behaalt en daarom niet aan de consument wordt aangeboden. Dit overrijpe fruit voldoet optisch niet aan de eisen van de markt. Het heeft echter een volle intense smaak, zonde om niet te gebruiken. Innofruit verwerkt het overrijp fruit tot producten met een toegevoegde waarde om ze daarna als halffabricaat of eindproduct te vermarkten. Innofruit bewandelt het pad van vernieuwende toepassingen met fruit, zoals bramen, rode bessen, blauwe bessen, aardbeien, pruimen, frambozen, kiwibessen en appels.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten.

bezoekadres

Julianaweg 6a

6265 AJ St. Geertruid

postadres

Bovenstraat 13

6245 KR Eijsden

contact

info@inno-fruit.nl

Telefoon Gerard Mertz:

+31-6-21851167

Telefoon Gaston Curfs:

+31-6-20408120